Többféle fizetési mód Ahogy Önnek kényelmesebb
Gyors kiszállítás Akár másnap ott van Önnél!
06-70-603-9099 Ügyfélszolgálat H-P: 8-16h
06-70-603-9099
Belépés / Regisztráció
Bevásárlókosár: 0 tétel
Szállítás - FizetésHírekSvédország kedvenceRólunk - KapcsolatJótállás - szerviz
Termékek
Assistent robotgépek
Assistent kiegészítők

Termékösszehasonlító

facebook

Tudta?

Minden teljesített rendelése után kap egy 2% értékű kupont, amelyet 3 hónapon belül levásárolhat!

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon
8 és 16 óra között több vonalon is várja hívását!
06-70-603-9099

Rólunk mondták

"Gyorsan megkaptam"

H. Ervin, Sajtosk?L

"Nagyon gyors, korrekt ügyintézés és kézbesítés."

K. Ferenc, Szentes

"Flottul ment minden, a rendelési ügyetlenségemet is korrigálták, köszönöm!"

I. Ferenc, Albertirsa

"Nagyon gyorsan megérkezett a csomag."

B. Marinné, Hercegszántó

"Korrekt kiszolgálás, teljesen meg vagyok elégedve, másoknak is ajánlom."

R. Terézia, Szurdokpüspöki
Még több értékelés
Kezdőoldal•Hírek•Céklás carpaccio

Céklás carpaccio

2022-05-11

A carpaccio egy olyan olasz előétel, amelynek alapja a hajszálvékonyra szeletelt fő alapanyag. Ez a klasszikus verzióban a bélszín volt, de lehet hal, vagy éppen cékla is, mely az ANKARSRUM robotgép zöldségszeletelő fejrészével extra vékonyra szelhető!

Eheti receptünkben a vegetáriánusoknak kínálunk egy vasban gazdag, tápláló és küllemét tekintve is roppant szemrevaló előételt. Receptünk most is az ANKARSRUM receptkönyvből való.

Hozzávalók:

4 darab nyers cékla (összesen kb. 400 gramm)

1 darab citrom

45 gramm olívaolaj

1,25 gramm fokhagymapor

Maldon só pehely, vagy hasonló, nagy szemű só a szóráshoz

fekete bors ízlés szerint

chili pehely ízlés szerint

egy marék petrezselyem és oregánó, apróra vágva

50 gramm pirított fenyőmag

apróra vágott dió, mogyoró és/vagy dió

Céklás carpaccio lépésről-lépésre:

• Hámozd meg a céklát. Használj kesztyűt!

• Szereld össze ANKARSRUM robotgépedet a citrusfacsaróval. Az összeszerelésben segít ez a videó.

• Facsard ki a citromot és tedd félre a levét.

• Most szereld össze ANKÁT a zöldségszeletelő fejrésszel, itt megmutatjuk, hogyan csináld.

• A meghámozott céklát egyenként helyezd a zöldségszeletelőbe és vágd fel vékony szeletekre.

• A céklaszeleteket terítsd ki egy tányérra, majd öntsd rá a citromlevet.

• Végül locsold meg olívaolajjal, szórd rá a fokhagymaport, a sót, a fekete borsot és a chilipelyhet. A hozzávalókat óvatosan keverd össze és hagyd pácolódni körülbelül 30 percig.

• Utolsó lépésként szórd rá a tetejére a fűszernövényeket, valamint a pirított diót.

ANKA tipp:

Tálald előételként vagy köretként, mely nemcsak vegetáriánus vendégeidet bűvöli majd el!

vissza a hírekhez
Szállítás - FizetésHírekSvédország kedvenceRólunk - KapcsolatJótállás - szerviz
Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF
Minden jog fenntartva © 2022
Fejleszti: Groteszk Kreatív Társulat
A terméket a kosarához adtuk
tovább a pénztárhoz
vásárlás folytatása